Waterzuivering – Omgekeerde osmose

MW Water Systems

Op het gebied van Reverse Osmose heeft Mw Watersystems een zeer moderne en duurzame productenlijn samengesteld van de meest betrouwbare en probleemloze apparaten.
Door de grote kennis op dit gebied zijn wij in staat u de beste oplossingen aan te bieden voor uw woning, schip of bedrijf waar behoefte is naar echt zuiver (drink)water.

Zie onze waterzuiveringssystemen
Reverse Osmose voor Industrie

Bij omgekeerde osmose is slechts één behandeling nodig voor de fysisch-, chemische en bacteriologische zuivering van water. Het is een continu procédé waarbij geen enkel chemisch, vervuilend product gebruikt word. De opgeloste stoffen worden onder druk van een half doorlatend membraan van een vloeistof gescheiden. Dankzij de nieuwste membranen kan op een economische wijze tot 99% van de opgeloste stoffen verwijdert worden zonder toevoeging van chemicaliën en zonder veelvuldige onderbrekingen door spoeling of onderhoud. Het geproduceerde water (z.g. demiwater) is tot 99% procent gezuiverd van vervuilende deeltjes die neerslag, vlekken, afzettingen, verkleuringen en andere schadelijke effecten veroorzaken en uw productie minder efficiënt laten verlopen of onderbreken.

3 filters voor zuiver water!

Door een drietal filters worden de volgende stoffen verwijderd:

  1. Sediment filter: Het zwevende vuil en organische stoffen.
  2. Koolstoffilter: Chloor, kleur en smaakstoffen.
  3. Membraan: Bacteriën, fosfaten en zware metalen zoals: lood, cadmium, nikkel, ijzer, kwik, zink en zouten.
98% puurheid

Door alle zouten en metalen is ons leidingwater zover van het oorspronkelijk zuiver bronwater verwijderd, dat we soms niet eens meer weten hoe water eigenlijk behoort te zijn en smaken.
Reverse Osmose voor huishoudelijk gebruik is de mogelijkheid om via een compacte installatie diverse stoffen uit het water te halen, zodat er voor 98% zuiver drinkwater (H2O) overblijft.

15 jaar garantie!

De waterontharders van Mw Watersystems zijn voorzien van eersteklas onderdelen. Wij kunnen daarom een garantie van 15 jaar afgeven op onze apparaten.

Het omgekeerde osmose procedé verwijdert:
  • Bacteriën, virussen en pyrogenen
  • 90 tot 98% van de totale hoeveelheid minerale zouten
  • 95 tot 98% van de zware metalen

Download onze brochure

Onze klanten vertellen…

Onze waterzuiveringssystemen

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u aanvullende informatie over ons en onze oplossingen? Vul het formulier in en verzend uw gegevens, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 0594-204080 of
een e-mail sturen naar: info@mwwatersystems.nl.