Waterontharding

Schoon water MW Water Systems Ons leidingwater wordt meestal bereid uit grondwater of oppervlaktewater. In dit water komt van nature een bepaalde hoeveelheid calcium en magnesium voor. Deze stoffen zijn niet schadelijk voor de mens en worden daarom niet uit het drinkwater gezuiverd. Toch zorgen ze in de vorm van kalk, voor allerlei problemen. Sinds 2001 leveren wij de voordeligste waterontharders van Nederland. Wij gebruiken alleen eerste klas onderdelen en daarom kunnen wij een garantie van 15 jaar geven.

Bespaar veel tijd en geld met een waterontharder

Bespaar tot wel €650,- per jaar! Een huishouden van 4 personen bespaart gemiddeld 650 euro per jaar op schoonmaakmiddelen en energie door een waterontharder van MW Water Systems.

Minder schoonmaken

Bespaar tijd en moeite aan het schoonmaken. Doordat er geen kalk meer in uw water zit, blijven ramen, sanitaire ruimtes en apparaten een stuk schoner.

Lagere stookkosten

Kalk slaat in de loop der jaren neer in de leidingen, de boel slibt steeds meer dicht waardoor er minder water in uw systeem zit. Dit zorgt voor minder warmteafgifte en hogere stookkosten.

Langere levensduur (+30%) van apparaten en kleding

Huishoudelijke apparaten en kleding hebben altijd te lijden onder hard water. Met een waterontharder van MW Water Systems kunt u de levensduur met wel 30% verlengen.

De voordeligste Waterontharders van Nederland met 15 jaar garantie!

Download onze brochure
Waterontharders en Osmose

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Heeft u een vraag of wilt u aanvullende informatie over ons en onze oplossingen? Vul het formulier in en verzend uw gegevens, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 0594-204080 of
een e-mail sturen naar: info@mwwatersystems.nl.