De voordeligste Waterontharders van Nederland met 15 jaar garantie.

Vraag nu ons informatiepakket aan en ontvang een gratis Waterteststrip

Ons leidingwater wordt meestal bereid uit grondwater of oppervlaktewater. In dit water komt van nature een bepaalde hoeveelheid calcium en magnesium voor. Deze stoffen zijn niet schadelijk voor de mens en worden daarom niet uit het drinkwater gezuiverd. Toch zorgen ze in de vorm van kalk, voor allerlei problemen.

Bespaar veel tijd en geld met een waterontharder.

Bespaar tot wel €650,- per jaar
Een huishouden van 4 personen bespaart gemiddeld 650 euro per jaar op schoonmaakmiddelen en energie door een waterontharder van MW Watersystems.

De voordeligste & 15 jaar garantie.
Al sinds 2001 leveren wij de voordeligste waterontharders van Nederland. Wij gebruiken alleen eerste klas onderdelen en daarom kunnen wij een garantie van 15 jaar geven. Top kwaliteit voor de laagste prijs en met zeer goede service.

Minder schoonmaken
Bespaar tijd en moeite aan het schoonmaken. Doordat er geen kalk meer in uw water zit blijven ramen, sanitaire ruimtes en apparaten een stuk schoner.

Minder stookkosten
Kalk slaat in de loop der jaren neer in de leidingen, de boel slibt steeds meer dicht waardoor er minder water in uw systeem zit. Dit zorgt minder warmteafgifte en hogere stookkosten.

Langere levensduur (+30%) van apparaten en kleding
Huishoudelijke apparaten en kleding hebben altijd te lijden onder hard water. Met een waterontharder van MW Watersystems kunt u de levensduur met wel 30% verlengen.