De 6 grote voordelen van een waterontharder!

1) In bad of onder de douche:

Wie een bad neemt of onder een douche stapt met zacht water wil nooit meer iets anders. Zacht water geeft een schoon en fris gevoel. Doordat zacht water minder kalk bevat is het tevens beter voor de huid. Vergeet ook de schoonmaak niet! Kalkaanslag behoort met zacht water tot het verleden. Nooit meer uren boenen op de tegels in de douche of de badkuip.

2) In de keuken:

U kent het wel. Kalkaanslag in uw vaatwasser, koffiezetapparaat, waterketel en ander keukenapparatuur. De vaat die allesbehalve ‘vlekkeloos’ schoon uit de machine komt, glazen waar urenlang op geboend moet worden om die verschrikkelijke witte aanslag eraf te krijgen voordat de visite komt. Met een waterontharder van MW Watersystems is dit niet langer nodig. Nog belangrijker is echter dat uw eten en drinken, bereid met zacht water nog beter smaken.

3) Bij de was:

Weleens een wasmachine uit elkaar gedraaid? Grote kans dat u ketelsteen tegenkomt op uw verwarmingselement, de kleppen en andere bewegende onderdelen. Zacht water voorkomt deze ‘vernielzucht’ van kalk en verlengt de levensduur van uw kostbare machine. Dat is echter niet de enige besparing die een waterontharder u oplevert. Ook zult u zien dat u aanzienlijk minder zeep per wasbeurt nodig bent en dat er geen zeepresten achterblijven in uw wasgoed.

4) In de ontspanningsruimte:

Een bar schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest. Streeploos schoon in enkele ogenblikken. Tevens zullen gemixte drankjes met water lekkerder smaken. Ranja drinken wordt een hele andere belevenis en de ijsblokjes in uw drankje waren nog nooit zo helder.

5) Sneller schoonmaken:

Aanslag in de gootsteen? Zeepranden in de badkuip? Vlekken op uw tegels? Met een waterontharder van MW Watersystems zullen uw schoonmaakfrustraties als sneeuw voor de zon verdwijnen. Schoonmaken met zacht water gaat sneller en gemakkelijker dan u gewend bent. Bovendien bespaart u bergen aan schoonmaakmiddelen, tijd… en geld.

6) Bij de warmwatervoorziening:

Zacht water voorkomt ketelsteenafzetting in uw boiler, geiser, leidingen en alle andere warmwaterelementen. Uw apparaten zullen hun levensduur verlengt zien worden en gaan een aanzienlijke besparing opleveren op uw stookkosten.


Mw Watersystems